2018. december 1., szombat

Hogyan vásárolhatunk a Publio Kiadónál? (Milyen fizetési módok, szállítási díjak közül választhatunk, mik a kért adatok?)

Bankkártyával ("direktben" megadva a kártya adatait levonásra kerül a vásárolt könyv, könyvek és az előre jelzett szállítási díj ára), banki átutalással a Publio bankszámlájára, PayPal-lal vagy utánvéttel lehet fizetni a Pulio Kiadónak vásárláskor.




Szállítási országok és díjak:

Magyarországon két lehetőség van átvenni a könyvet: GLS csomag-átvételi pontokon, ezek csak bizonyos nagyvárosokban működnek, a díja kb.: 700 Ft, tehát ez a legolcsóbb. 
Illetve választható Futárszolgálat, ami kiviszi házhoz (megadott címre) a könyvet, könyveket. Egy könyv esetében 1290 Ft-ért, de ha több könyvet vásárolunk, bizonyos darabszámok után növekszik a futárszolgálati díj néhány száz Forinttal.

A többi országba 6-8 ezer Ft körüli kiszállítási díjakkal kell számolnunk, és a megrendelt könyvek darabszámának növekedésével itt is növekszik a díj. 
Romániába (Franciországba, Finnországba is) pl. 8100 Ft-ért hoz egy könyvet a futárszolgálat, ami néhány darab könyv rendelése esetén nem éri meg, mi ezért is tevezzük, hogy nagyobb tételben rendelünk ide Csíkszeredába és nálunk is megvásárolhatóak lesznek.

A Publio Kiadónál történő internetes vásárláskor kiválasztható több ország is, ahová a kiszállítást kérhetjük: Magyarország (Hungary-ként), Románia, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Frnciaország, Finnország, Görögország és talán még több országban is elérhető a kiszállítás. Németországba úgy láttam csak GLS csomagküldő szolgálattal, ez olcsóbb, mint a többi külföldi kiszállítás 5300 Ft.




A kért adatok és a megvásárolt könyv darabszámának beállítása:



A Kindle email cím nem szükséges, anélkül is letölthető a megvásárolt elektronikus könyv a Publio Kiadó oldalán történt regisztrációnk által, a saját profilunkon határidő nélkül elérhető marad az általunk megvásárolt ekönyv letölthetősége. Letöltés után pedig egy ingyenes e-könyv olvasóval megnyithtó és olvasható a fájl. Én az IceCream Ebook Reader nevű ingyenes programot töltöttem le a számítógépünkre, használata egyszerű.

http://letoltes.prim.hu/program/114516/

https://neszetools.hu/icecream-ebook-reader

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése